Kittebo Kursgård har bytt namn till Anoteket

Kittebo Kursgård har bytt namn till Anoteket och kursgårdsverksamheten har upphört.

Vår ursprungliga tanke med kursgården var att samla alla våra kurser på en plats och samtidigt testa vad vi kan/vill göra, vad vi är bäst på men även vad våra kunder och samarbetspartners behöver mest.

Idag kan vi konstatera att kursgårdens verksamhet var olönsam, vi har gått med förlust samtidigt som vår verksamhet utanför kursgården har utökats mer och mer. Verksamheten har ändrat inriktning och nu jobbar vi mer med olika projekt.

Våra framtidsplaner är att ha fokus på följande 4 områden: författarrum, musikverkstad, livskvalitet och folkliv/släktforskning. Vi driver även olika projekt som t ex Antologin och Musikteatern Järnviljan.

Dessutom fortsätter vi med vår resa inom downshifting på väg mot en minimalistisk och enkel livsstil där det kulturella skapandet är vår ledstjärna. På så sätt är vår verksamhet inte platsbunden och vi får större flexibilitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Långt bort i tiden där man inte sätter gränser, fann vi det aningslösa och på det viset skapade vi Anoteket. Tanken är att vara en kulturbärare med fokus på livskvalitet genom att odla våra intressen inom skrivande, musik och folkliv.

Anoteket är ett varumärke av SweBizz AB.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att maila till eva@anoteket.se

Copyright © 2015 · All Rights Reserved · Anoteket