Kittebo Kursgård har bytt namn till Anoteket

Kittebo Kursgård har bytt namn till Anoteket och kursgårdsverksamheten har upphört.

Vår ursprungliga tanke med kursgården var att samla alla våra kurser på en plats och samtidigt testa vad vi kan/vill göra, vad vi är bäst på men även vad våra kunder och samarbetspartners behöver mest.

Idag kan vi konstatera att kursgårdens verksamhet var olönsam, vi har gått med förlust samtidigt som vår verksamhet utanför kursgården har utökats mer och mer. Verksamheten har ändrat inriktning och nu jobbar vi mer med olika projekt.

Våra framtidsplaner är att ha fokus på följande 4 områden: författarrum, musikverkstad, livskvalitet och folkliv/släktforskning. Vi driver även olika projekt som t ex Antologin och Musikteatern Järnviljan.

Dessutom fortsätter vi med vår resa inom downshifting på väg mot en minimalistisk och enkel livsstil där det kulturella skapandet är vår ledstjärna. På så sätt är vår verksamhet inte platsbunden och vi får större flexibilitet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anoteket har kultur som huvudverksamhet med fokus på
ord, ton, bild och gestaltning. Våra verksamhetsområden är:

  • Föreläsningar med kultur som verktyg
  • Mikroförlag
  • Musikverkstad/artisteri
  • Teatersällskap

Vi vill skapa nya tvärkulturella samarbetsformer med ord och ton som grund genom att använda ordet som uttrycksmedel i olika konstarter.

Namnet Anoteket är inspirerat av två av våra grundpelare i vår verksamhet: släktforskning och musik: ANO(r)+(disco)TEKET=ANOTEKET

Kontakta oss eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att maila till eva@anoteket.se

Copyright © 2015 · All Rights Reserved · Anoteket