Mr Sven

”Jag har alltid älskat musik och letat efter hur jag skulle kunna uttrycka mig musikaliskt. En av mina första musikupplevelser var Beatles och Monkees. När jag var i tio års ålder började jag också ta lektioner i trummor. Jag spelade till en massa olika pop och rockband och blev med tiden ganska duktig trumslagare, men jag kände en begränsning med att bara spela trummor så jag började så småningom att lära mig spela gitarr och göra egna sånger.

Musikaliskt är det nog punken som påverkat mig mest och då Sex Pistols med sin ”gör det själv” mentalitet och att faktiskt alla kan utöva musik bara man försöker. Jag har aldrig tagit lektioner i gitarr vilket kan ses som en fördel för då begränsas jag inte av de musikaliska reglerna. Med tiden har jag utvecklat en känsla för bra melodier och jag har också utvecklats som textförfattare. Mina texter handlar ofta om en analys över den tid vi lever med ett stänk av sarkasm och ironi blandad med humor.

Min vision är att dels komma ut med min egen musik och dels att starta och driva olika samarbetsprojekt inom kultur med musiken som grund.”

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.

Långt bort i tiden där man inte sätter gränser, fann vi det aningslösa och på det viset skapade vi Anoteket. Tanken är att vara en kulturbärare med fokus på livskvalitet genom att odla våra intressen inom skrivande, musik och folkliv.

Anoteket är ett varumärke av SweBizz AB.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att maila till eva@anoteket.se

Copyright © 2015 · All Rights Reserved · Anoteket