Mr Sven

”Jag har alltid älskat musik och letat efter hur jag skulle kunna uttrycka mig musikaliskt. En av mina första musikupplevelser var Beatles och Monkees. När jag var i tio års ålder började jag också ta lektioner i trummor. Jag spelade till en massa olika pop och rockband och blev med tiden ganska duktig trumslagare, men jag kände en begränsning med att bara spela trummor så jag började så småningom att lära mig spela gitarr och göra egna sånger.

Musikaliskt är det nog punken som påverkat mig mest och då Sex Pistols med sin ”gör det själv” mentalitet och att faktiskt alla kan utöva musik bara man försöker. Jag har aldrig tagit lektioner i gitarr vilket kan ses som en fördel för då begränsas jag inte av de musikaliska reglerna. Med tiden har jag utvecklat en känsla för bra melodier och jag har också utvecklats som textförfattare. Mina texter handlar ofta om en analys över den tid vi lever med ett stänk av sarkasm och ironi blandad med humor.

Min vision är att dels komma ut med min egen musik och dels att starta och driva olika samarbetsprojekt inom kultur med musiken som grund.”

Sven är Anotekets ”Bob Dylan”:

  • författare och punkfilosof med ordet som vapen
  • låtskrivare, musiker och sångare
  • manusförfattare, kompositör och skådespelare
  • kapellmästare och kreatör i Horda Bud

Anotekets verksamhetsområden:

Copyright © 2020 · All Rights Reserved · Anoteket AB